Veel gestelde vragen

Wijnen

Hoe lang kan ik de wijn na openen bewaren?

Witte wijn kan je het beste koel bewaren in de koelkast na openen, goed afgesloten door een kurk of vacuum dop. Het beste is om de wijn binnen 2 a 3 dagen na openen te nuttigen. Het beste is om de wijn gelijk te consumeren.

Rode wijn kan je het beste koel bewaren na openen, goed afgesloten door een kurk of vacuum dorp. Het beste is om de wijn binnen 2 a 3 dagen na openen te nuttigen.  Het beste is om de wijn gelijk te consumeren.


Ik wil graag advies over de wijnen om een keuze te maken, kan dat?

Uiteraard! Vinoloog Edwin van der Fluit is elke werkdag bereikbaar voor advies. Dit kan via de email, telefoon, whatsapp of op onze bedrijfslocatie in Zuid-Scharwoude.  Heb je een speciaal (kerst)diner waar je bijpassende wijnen bij zoekt of wil je informatie over je wijnmenu kaart in je restaurant? Edwin adviseert graag de wijn & spijs combinatie. 


 

Wijnproeverij

Hoe kan ik een wijnproeverij boeken?

Heel makkelijk, je kan op verschillende manieren contact zoeken met Amico del Vino. Via de telefoon, mail ,whatsapp of social media.  Dit is uiteraard vrijblijvend. Goed om te weten is met hoeveel personen de proeverij wordt gegeven, het minimum aantal personen voor de proeverij is 8.  Dit geldt voor online proeverijen en proeverijen op locatie.  Door de gewenste datum, tijd en aantal personen aan ons door te geven gaan we in de agenda na of de gewenste datum en tijd beschikbaar is.  Als deze datum en tijd is afgestemd dan stemt Edwin van Amico del Vino de verdere wensen af voor de proeverij. Denk hierbij aan locatie, extra wensen, dieten, alcohol vrije deelnemers etc. 


Ik heb geen locatie voor Amico del Vino, kan ik dan wel een wijnproeverij boeken?

Dat kan! Wij hebben ook een aantal locaties waar de proeverij kan worden gegeven, je kan hier meer informatie over opvragen via de email of via whatsapp. 


Ik wil graag een online proeverij doen met mijn bedrijf is dit mogelijk?

Onlineproeverijen zijn zowel particulier en zakelijk mogelijk. Wij stemmen met de contactpersoon de aantal personen, datum en tijd af. Ook stemmen wij af of er of de proeverij met of zonder delicatessen is. De proeverij kan zowel met wijn, bier als met frisdranken. Dieet wensen of alcoholvrij? Dit is geen enkel probleem, de proeverij wordt geheel afgestemd op de wensen.


 

© 2018 - 2023 Amicodelvino | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.