Amico del Vino Blog


Rubrieken

Even voorstellen  |  Recepten | Proeverij | Wijntip | Wijnreizen


 

Even Voorstellen

'' Hoe het allemaal is begonnen door een Italiaanse Amico...''

       By Amico del vino

Ciao Tutti!

Vanaf vandaag zal ik een blog bijhouden waarin ik regelmatig mijn belevenissen, wijnadvies, wijnreizen, wijnbeschrijvingen, wijnproeverijen eigenlijk alles op het gebied van het Italiaanse leven en wijnen met jullie zal delen. Dus heb jij ook een passie voor Italië en Italiaanse wijnen. Volg dan mijn Blog!!

Sinds een aantal maanden ben ik mijn eigen bedrijf Amico del Vino begonnen in de verkoop van Italiaanse wijnen. Naast de verkoop van Italiaanse wijnen kun je bij mij ook terecht voor mooie Italiaanse olijfolie daarnaast geef ik wijntrainingen en wijnproeverijen. De wijnproeverijen staan helemaal in het teken van het mooie Italiaanse leven waarin ik graag deze sfeer aan jullie wil overbrengen. Tijdens mijn proeverijen kan je genieten van 100% authentieke Italiaanse wijnen daarbij serveren wij heerlijke Italiaanse antipasti.  Tijdens de wijnproeverijen krijg je ook een uitgebreide uitleg over de wijnen die worden geschonken. Ook zal ik jullie meenemen door de diverse en fantastische wijngebieden van Italië. Mocht je interesse hebben in mijn wijnproeverijen check dan op de site onder de link “proef Italië”.

Mijn passie voor Italië is jaren geleden ontstaan toen ik mijn beste vriend heb ontmoet. Hij is Italiaan en sinds ik hem heb ontmoet ben ik regelmatig in Italië te vinden. Daar is mijn passie voor het Italiaanse leven ontstaan. Het eten, het landschap, gastvrijheid, familie, vrienden en natuurlijk de wijn. Enkele keywords die voor mij Italië beschrijven en waarvan ik zo veel hou! Iedere keer als ik weer in Italië ben voelt het weer als thuiskomen.

Naast mijn passie voor Italië heb ik nog een grote passie en dat is wijn.  Ik werk al vanaf mijn 17 jaar in de horeca. Door de jaren heen heb ik tijdens mijn verschillende functies in de horeca veel geleerd op het gebied van wijn.  Daarnaast ben ik zo’n 10 jaar geleden begonnen met het volgen van verschillende wijnopleidingen. Twee jaar geleden heb ik ook de opleiding van register vinoloog afgerond en sinds die tijd mag ik mij register Vinoloog noemen.  Over de jaren heen ben ik mijzelf gaan specialiseren op het gebied van Italiaanse wijnen. Dus nu kan ik mijn twee passie’s combineren. Wat is er nou mooier dan dat?!

In de komende weken hou ik jullie graag op de hoogte van de ontwikkeling van mijn mooie bedrijf. Gesteund voor mijn mooie gezin, vrienden en wijncollega’s gaan we er zeker een succes van maken.

Salute!

Edwin - Amico del Vino


 

© 2018 - 2024 Amicodelvino | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.