Privacyverklaring AMICO DEL VINO
Versie 1
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 11-9-2018
Op deze pagina kan je de privacyverklaring vinden van AMICO DEL VINO.

 

Onze Bedrijfsgegevens

Amico del vino

Edwin van der Fluit

Kastanjelaan 30 ( geen bezoekadres )

1722 ZB Zuid- Scharwoude

0628615787

Kvk nummer:

BTW nummer:

 

De Autoriteit Persoonsgegevens

Als bezoeker van deze website & webshop heb je het recht een klacht in te dienen indien nodig. Dit kan online via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl.

 

De soorten persoonsgegevens die door Amico del vino worden verwerkt.

De volgende gegevens worden door AMICO DEL VINO verwerkt:

- voornaam & achternaam (NAW-gegevens)

- adres (straat, plaats & postcode)

- land

- bedrijfsnaam (optioneel aan te geven)

- emailadres

- telefoonnummer

- rekeningnummer (via betaalsysteem)

- IP adressen (deze worden 24 uur bewaard door goolge analytics)

 

Doel van de verwerking van je persoonsgegevens

Het doel van de verwerking van je persoonsgegevens is voor het verwerken van je bestelling zodat we de bestelling kunnen opsturen naar de juiste persoon. Daarnaast gebruikt Amico del Vino je persoonsgegevens voor het versturen van nieuwsbrieven en het registreren van gebruikers van de website via Google Analytics. Het gebruik van Google Analytics is om de webshop zo goed mogelijk in te stellen zodat de webshop zo makkelijk mogelijk kan worden gebruikt.

 

Hoe lang bewaard AMICO DE VINO jou persoonsgegevens?

AMICO DEL VINO bewaard al je persoonsgegevens maximaal 7 jaar na het plaasten van een order. Deze datum is bepaald i.v.m de belasting voorwaarden van de belasting dienst. Na 7 jaar ontvang je een email dat wij jou gegevens uit ons systeem verwijderen. Indien dit niet gewenst is omdat je vaak je account gebruikt, dan kan je dit via de email aan ons laten weten. Wij sturen alle klanten hierover een email zodra de 7 jaar bijna verlopen is. De Ip gegevens van Google Analytics worden 24 uur bewaard.

Wil je jou gegevens eerder bij ons laten verwijderen? Dit is geen probleem. Stuur dan een email naar AMICODELVINO@OUTLOOK.COM. Wij zullen dan binnen 24 uur je gegevens verwijderen.

 

Welke partijen ontvangen jou persoonsgegevens naast AMICO DEL vINO?

De webshop & website van AMico del Vino wordt ondersteund door Mijnwebwinkel,​ MyOnlineStore B.V. Je persoonsgegevens worden daarom opgeslagen op de servers van Mijnwebwinkel. Dit is omdat onze webshop functioneert door dit bedrijf en door dit bedrijf wordt onderhouden. Daarnaast worden je persoonsgegevens naar ons betalingssysteem Mollie BV gestuurd, dit is om de betaling mogelijk te maken. Door deze betaling ontvangt onze bank ING ook je persoonsgegevens. Dit gebeurd als de betaling wordt overgemaakt op onze rekening. Wij verzenden onze bestellingen via Post NL. Je gegevens worden door Post NL uitgelezen om de bestelling af te kunnen leveren bij uw adres. Tot slot worden je persoonsgegevens opgeslagen door Google Analytics d.m.v. analytische cookies die tijdens je bezoek aan onze website worden opgeslagen. Onze Google Analytics zijn ingesteld volgens de richtlijnen van de AVG richtlijnen.

 

Gebruikt AMICO DEL VINO cookies?

Ja, Amico del Vino gebruikt cookies in de vorm van Google Analytics. Dit gebruiken wij om verbeteringen toe te passen aan de webshop. Je wordt hierover geinformeerd zodra je de website betreedt. Er wordt een cookie statement getoond die je kan accepteren. Je kan er uiteraard ook voor kiezen om de website te verlaten.

 

Het recht van inzage, correctie, verwijdering, bezwaar & overdraagbaarheid.

Indien je wilt dat Amico del Vino je persoonsgegevens verwijderd die wij van jou hebben ontvangen tijdens het plaatsen van jou order of na het opgeven van het willen ontvangen van een nieuwsbrief, dan kan je dit aangeven via een email aan amicodelvino@outlook.com. Wij zullen dan jou gegevens binnen 24 uur verwijderen. Naast het recht om je persoonsgegevens bij ons te laten verwijderen heb je ook het recht tot het inzien van je gegevens (in leesbare vorm) zodat je de mogelijkheid hebt om jou gegevens naar een andere plek te verplaatsen. Je kan dit aangeven via een email aan Amicodelvino@outlook.com. Wij zullen dan binnen 24 uur deze informatie naar je toe verzenden via de email.

 

Google analystics & Google seach consule

Beide google diensten worden gebruikt door Amico del Vino. Gebruik hiervan is uitsluitend ter informatie voor Label by Simoon en wordt niet aan derde gecommuniceerd.

Even een opsomming:

- Er worden Google Analytics-cookies gebruikt

- Amico del Vino heeft een bewerkersovereenkomst met Google afgesloten.

- 'Gegevens delen' is uitgezet in Google Analytics.

- Er wordt geen gebruik gemaakt van andere Google-diensten in combinatie met de Google Analytics-cookies.

- De laatste octet van het IP adres wordt gemaskeerd zodra je de cookies niet accepteert.

 

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

 

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief
Onderaan iedere mailing vindt je de mogelijkheid om je gegevens aan te passen of om je af te melden.

 

mijn webwinkel

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid dan kan je contact met ons opnemen:

Amico del Vino
Kastanjelaan 30
0628615787
Amicodelvino@outlook.com

© 2018 - 2020 Amicodelvino | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.