Ruilen & Retourneren

Je hebt het recht om jou bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je  hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel verzendkosten om het pakket terug te sturen naar onze webwinkel zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jou vervoerder). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via Amicodelvino@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour order terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voor meer informatie kan je  de algemene voorwaarden bekijken. Hierin kunt je ook het formulier voor herroeping vinden.

 

 

© 2018 - 2024 Amicodelvino | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.