Wijnproeverijen op locatie.

Wil jij Italië proeven met vrienden of collega's? Dat kan! Amico del Vino komt dan bij jou een proeverij geven!

Boek bij ons een complete wijnproeverij met mooie Italiaanse wijnen en heerlijke Italiaanse hapjes .

Ben je op zoek naar een niet te vergeten belevenis voor een verjaardag, proeverij met vrienden of voor een bedrijfsfeest, vrijmibo of een andere feestelijke gelegenheid ? Amico del Vino verzorgd met regelmaat wijnproeverijen in het hele land bij u op locatie om mensen kennis te laten maken met de mooiste wijnen die Italie te bieden heeft. De wijnproeverij kan op elke gewenste locatie georganiseerd worden. Neem snel contact met Amico del Vino op om de mogelijkheden te bespreken.

wijnproeverij pronto amicohWijnproeverij Amici ItalianoLocatie

Wij verzorgen voor u een heerlijke wijnproeverij met onze eigen geimporteerde wijnen, inclusief heerlijke Italiaanse hapjes op uw gewenste locatie en tijdstip. Ook is het mogelijk om bij ons op locatie een proeverij te organiseren in ons eigen proeflokaal in Noord-Scharwoude.  Al onze proeverijen worden gegeven door een ervaren register vinoloog en kenner op het gebied van Italiaanse wijnen. 

Reiskostenvergoeding

Onze wijnproeverijen op locatie zijn te boeken door heel Nederland. Voor proeverijen buiten een straal van 15 km vanaf ons bedrijf (Noord-Scharwoude) vragen wij  een vergoeding van 0,36 cent (incl. btw) per kilometer.

Hoe kan ik boeken?

Heeft u vragen over onze proeverijen of wilt u boeken? Stuur een email naar info@amicodelvino.nl stuur een bericht naar +31 0628615787 en wij sturen je binnen 24 uur een reactie of bevestiging terug. 

Meest gestelde vragen over onze wijnproeverijen

Tot snel!Amico del Vino

Vinoloog Italiaanse wijnen- wijnspecialist

Vernieuwen
© 2018 - 2024 Amicodelvino | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn.